Plagiat Finder

Безплатен инструмент за проверка уникалността на текст

Версия 1.0 за Windows
Изтегли пълната версия

Безплатен за България

Незаменим помощник

Безплатен инструмент за автори, копирайтъри, ученици, студенти, преподаватели, собственици на уебсайтове. Проверява уникалността на текст, намира пълни и непълни дубликати. Генериране на идеи, намиране на други автори, свързани с темата, за която пишете.

<Какво получавате>

 • Минималистичен интерфейс

  Ние сме убедени привърженици на идеята „Малкото е повече“ („Less is more“). Plagiat Finder е проектиран да върши работата, за която е предназначен и да я върши добре.

 • Неограничени възможности за търсене

  За намиране на дубликати се използват двете най-големи търсещи машини в света - Google и Bing. Повечето сходни инструменти търсят в своя база данни с документи, ние търсим в безграничния интернет.

 • Съвременни алгоритми

  Намирането на непълни дубликати е направление в съвременната наука, в което се влагат все повече ресурси. С непрестанно увеличаващият се обем информация в интернет, обработката и става все по-трудна. В Plagiat Finder се използват едни от най-добрите алгоритми за сравнение.

 • Настройки според вашите нужди

  Възможност да пригодите програмата според вашите потребности. В "Настройки" ще намерите не много, но важни полета, с който да подобрите ефективността.

 • Пестене на време

  Семантичните алгоритми в Plagiat Finder помагат не само за търсене на дубликати, но могат да бъдат ползвани и за намиране на материали, свързани с текста, по който работите.

Видяхте достатъчно?

Изтегли

Версия за 32/64-битов Windows.
Тествана успешно на Windows Vista SP3, Windows 7, Windows 8 и Windows 10. Изисква за работата си .Net Framework 4.5

Версия 1.0.7

Обратната връзка с реални потребители даде резултати. Изчистиха се множество недоработки и грешки.

Забавяне при по-слаби компютри

За да осигурим бърза работа на Plagiat Finder, ние активно ползваме свободните системни ресурси. Проблемът дойде от това, че нашите тестови компютри са мултиядрени и забавянето не си проличаваше. Добавихме определяне броя на ядрата и за едноядрените процесори пускаме по-щадящ алгоритъм.

Системна грешка при къс текст

Вградените алгоритми се нуждаят от определен брой думи за образуване на шинглите. Не бяхме предвидили проверка за къс текст. Реализирана.

Комуникативен интерфейс

Не бяхме предвидили известяване на потребителя какво точно се случва. При ненамерени дубликати не се извеждаше съобщение. Реализирана по-добра комуникация с потребителя.

Подчетаване на частични дубликати

Във вградения html рендер въведохме пробно подчетаване на повтарящи се елементи.

Разултатът - по-лек, по-удобен, по-комуникативен Plagiat Finder